Ervaring Pitchen en Loopbaan oriëntatie

Directeur basisschool, 61 jaar

André heeft me na mijn ontslag stap voor stap gecoacht door expliciet te benoemen en te laten voelen waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik met al mijn ervaring te bieden heb. Zo heb ik het emotionele effect van afscheid  kunnen ombuigen naar een krachtige profilering. Met als resultaat binnen een paar maanden de eerste interimklus.

IT-manager, 48 jaar

André heeft mij uitstekend begeleid tijdens mijn heroriëntatie op mijn loopbaan. Hij is als geen ander in staat om je een spiegel voor te houden, je te helpen de kern van je échte passie en ambitie te vinden en deze te vertalen naar een andere en doeltreffende profilering op de arbeidsmarkt waarbij meerwaarde en zichtbaarheid centraal staan. Dit doet hij op een zeer prettige, betrokken en inspirerende manier. Het heeft mij enorm geholpen!

Deelnemers pitchworkshops:

Nog meer bewust geworden van het gebruik van Pitchtechnieken. Bij elk contactmoment heb je de kans om de ander nieuwsgierig te maken en te laten zien wat jij voor de ander kan betekenen.

U denkt toch niet dat u op uw 58ste weer aan het werk komt?’ Dat zei de medewerker van het UWV tegen me toen ik in april 2013 mijn baan verloor. Het voelde als een klap in mijn gezicht.

Videopitch directiesecretaresse Dineke (62).

Na meer dan honderd afwijzingen zag directiesecretaresse Dineke Rekker (62) uit Tolbert geen heil meer in het schrijven van sollicitatiebrieven. Dankzij een professioneel videofilmpje vond ze toch een baan. Lees hier het volledige interview.

Interview

Voor en na video

In de korte video zie het het verschil tussen onvoorbereid pitchen en de pitch na een training van een middag. Met dank aan Bart!

Deelnemers vertellen

Het complex programma van PitchtoWork gaat over Pitchen, Profileren en Netwerken. Deze deelnemers hebben alle tien modules gevolgd en delen hun positieve ervaring.

Tijdens de training is mijn rugzak voller geworden met voorbeelden die ik kan inzetten tijdens het solliciteren en netwerken.

Ik heb door de pitchtraining van PitchToWork in 1 dag meer geleerd over mijzelf en hoe ik me in mijn netwerken kan presenteren dan in zes maanden outplacement via Shell

Ervaring pitchen voor zzp-ers

Deelnemer Pitch’n Pizza

Pitch ’n pizza! Dat pizza en pitchen een gouden combinatie is, heb ik gisteravond ervaren. Een smakelijke én inspirerende workshop dankzij de deelnemers en de professionele en enthousiaste begeleiding van André Jager. Een aanrader voor iedere zzp-er en coach die zichzelf op een krachtige manier wil presenteren. Bedankt!

Finalist EBG Pitchwedstrijd

Na 1 uur al resultaat!

Madeleine had al een basispitch gemaakt. We zijn aan het schaven gegaan, met meer focus op wat precies haar meerwaarde is voor de doelgroep. Concreet 1 uur begeleiden en 15 minuten opname.

Teamtraining

Wat heb je met mijn team gedaan?! Ik zie weer initiatief, de samenwerking is toegenomen en er ontstaan nieuwe ideeën.

Ik kan André van harte aanbevelen voor het onderwijsveld, waarin medewerkers continu in een dagelijks spanningsveld met belangentegenstellingen opereren!

Wil je meer informatie over de trainingen, een workshop of over de mogelijkheden van een presentatie of gastcollege? Laat het ons weten, dan nemen we binnen een dag contact met je op.