Over PitchToWork

Als teammanager merkte ik dat sollicitanten het lastig vinden om zich in een gesprek persoonlijk te presenteren en blijven hangen in taal van cv en functies. Vaak gaf ik na een afwijzing advies hoe iemand meer van zichzelf kan laten zien. Dat werd zo gewaardeerd dat ik heb besloten om met PitchToWork te starten.

Stap voor stap heb ik trainingen ontwikkeld, van de videopitch voor werkzoekenden tot pitchtrainingen voor starters, professionals en medewerkers, van accountmanagers tot mobiliteit en loopbaan oriëntatie. Als pitchtrainer ben ik daarnaast verbonden aan meerdere Pitchwedstrijden voor ondernemers. 

Mijn drive

Ik geloof dat in ieder persoon talenten schuilen die het waard zijn om gezien te worden. Veel mensen vinden het lastig om hierover te praten. Met pitchtechnieken kun je het beste in jezelf naar boven halen. Pitchen geeft je inzicht in wie je bent: een persoon met passie, drive en ambitie of met een droom. Ik gun iedereen om op het juiste moment de goede dingen te zeggen. Dat is mijn drive in de de trainingen.

Interview met André Jager over video-solliciteren

Ambitiebijlage van het Dagblad van het Noorden 18 april 2017, geschreven door Marte van Santen.

Wil je meer weten over de diensten en producten van PitchToWork voor ondernemers, zzp-ers, werkzoekenden en bedrijven? Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!