Over PitchToWork

Als teammanager merkte ik dat sollicitanten het lastig vinden om zich in een gesprek persoonlijk te presenteren en blijven hangen in taal van cv en functies. Vaak gaf ik na een afwijzing advies hoe iemand meer van zichzelf kan laten zien. Dat werd zo gewaardeerd dat ik heb besloten om met PitchToWork te starten.

Stap voor stap heb ik trainingen ontwikkeld, van de videopitch voor werkzoekenden tot pitchtrainingen voor starters, professionals en medewerkers, van accountmanagers tot mobiliteit en loopbaan oriëntatie. Als pitchtrainer ben ik daarnaast verbonden aan meerdere Pitchwedstrijden voor ondernemers. 

André Jager:

Ik geloof dat in ieder persoon talenten schuilen die het waard zijn om gezien te worden. Veel mensen vinden het lastig om hierover te praten. Met pitchtechnieken kun je het beste in jezelf naar boven halen. Pitchen geeft je inzicht in wie je bent: een persoon met passie, drive en ambitie of met een droom. Ik gun iedereen om op het juiste moment de goede dingen te zeggen. Dat is mijn drive in de de trainingen.

Over Jeroen Eggink

Werken aan je carrière is de reis van je leven. Soms kom je voor uitdagingen te staan waar je geen raad mee weet. Dan vind ik het geweldig om een tijdje met je mee te reizen en te ervaren dat je weer vol inspiratie zelf je reis kan vervolgen. Ik zie het als mijn missie om met mijn coaching en ervaring jou te helpen je doelen te bereiken.

Interview met André Jager over video-solliciteren

Ambitiebijlage van het Dagblad van het Noorden 18 april 2017, geschreven door Marte van Santen.

Wilt je meer weten over ons of over onze diensten en producten? Of heb je een vraag? We zijn meestal goed bereikbaar via de telefoon en e-mail. Je kunt ons ook bereiken via onderstaand contactformulier. Binnen 24 uur heb je dan een reactie.