Pitchen zet jezelf en je omgeving in beweging

Laat jezelf zien

Pitchen is de kunst van het vertellen waar je trots op bent. Op zo’n manier dat de energie eraf spat. Laat zien waar je voor gaat. Heb het lef om ook te vertellen over je twijfels en over je dromen. Waar gaat jouw hart sneller van kloppen?

Passie en drive zichtbaar

Pitchen is de kunst van iemand nieuwsgierig maken met datgene waar jij helemaal voor gaat. Een gesprek krijg meer inhoud als je laat zien waar je hart sneller van gaat kloppen. Heb jij het lef om in een gesprek hierover te beginnen? Ontdek hier hoe het werkt en ga ermee aan de slag.

Meerwaarde direct duidelijk

Laat je gesprekspartner niet zitten met de vraag: Mooi verhaal, maar wat heb ik hieraan? In de trainingen van PitchToWork krijg je scherp wat je meerwaarde is en wat je voor een ander kan betekenen.

Pitchen voor professionals en ondernemers

Ben jij ondernemer en wil jij je pitchvaardigheden verbeteren? PitchToWork traint o.a. finalisten van een aantal belangrijke pitchwedstrijden voor ondernemers. Van (student) startups tot landelijke bedrijven met een jarenlange staat van dienst. Het verschil ontstaat als de persoon achter het idee, het product of het bedrijf in beeld komt. Wil je meer resultaat halen uit je gesprekken en zo je netwerk vergroten en betere opdrachten binnenhalen?

Meer voor Ondernemers

Pitchen en persoonlijke ontwikkeling

Heb jij het idee dat je vast zit in je huidige functie en ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Een pitchtraining helpt je om in beweging te komen. Pitchtechnieken helpen je om scherp in beeld te krijgen wat jouw talent is, jouw passie en drive en hoe je dit in gesprek zo kan presenteren dat de energie eraf spat.  Werken aan je pitch is werken aan je loopbaan. Dat helpt je in gesprekken met je leidinggevende, met je team en in sollicitatie- of netwerkgesprekken. 

Meer voor Organisaties

Pitchen voor werkzoekenden

Je bent nu of binnenkort zonder werk. Misschien wil je zo snel mogelijk weer naar de veilige omgeving met een baan en financiële zekerheid. Soms is dat noodzaak. Dan helpt het om in gesprekken goed voorbereid te zijn. Dit geeft rust en zelfvertrouwen.  Als je iets meer tijd hebt is dit een mooie kans voor een oriëntatie op het werk waar je energie van krijgt. En waarbij je gaat stralen als je erover vertelt.  Met een persoonlijke verhaal heb je sneller een klik met je gesprekspartner. Een pitchtraining van PitchToWork haalt het beste in jou naar boven!

Meer voor Organisaties

Wil je meer informatie? Stuur ons vrijblijvend je gegevens en we nemen snel contact met je op.