Pitchen&Profileren in 1 dag

Voor iedereen die nu werk wil maken van (video) solliciteren en netwerken 

Je ziet een vacature en je aarzelt om te bellen. Stel dat je een verkeerde indruk maakt. Wat moet je vragen? Laat de kans om een eerste indruk te maken nooit schieten. Zet jezelf direct op voorsprong. Met een goede voorbereiding ben je klaar voor alle gesprekken. 

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Laat jezelf zien als persoon, met je passie en drive. Dat lukt je niet met een cv of motivatiebrief. Wel met een videopitch. Met een eigen pitch ben je ook voorbereid voor de trend van 2017: videosolliciteren.

Meer info

Pitchen helpt je om focus aan te brengen. Je krijgt scherp hoe je een pakkende cv, brief of profiel kan maken. Plus een aantal sterke voorbeelden waarmee jij je meerwaarde kan onderbouwen.


Wil jij
  • Inzicht krijgen in de persoon achter je cv?
  • Ontdekken wat jouw meerwaarde is?
  • Leren om dit in te zetten in gesprekken?
  • Stevig oefenen via praktijksimulaties?
Ben jij een:
  • Gemotiveerde werkzoekende?
  • Een Ambitieuze student?
  • Zelfstandige professional?
  • Werknemer die zich oriënteert op de volgende stap?
Investeer nu in je meerwaarde

Een complete dag inclusief lunch vanaf €175,- per persoon (voor particuliere klanten). Aantrekkelijker kunnen we het niet maken. Een waardevolle investering en een volgende stap naar werk of een nieuwe opdracht. Schrijf je vandaag nog in of vraag naar een offerte.


Meer focus op de persoonlijke factoren

Pitchen in 1 dag?

Toenemende mobiliteit en flexibiteit vraagt om een actieve houding op de arbeidsmarkt. Steeds vaker wordt verwacht dat je jezelf kort en persoonlijk kan presenteren. Alles draait om meerwaarde, sociale- en persoonlijke vaardigheden. Ben jij er klaar voor? Leer in 1 dag om jezelf kort en krachtig te presenteren. Een sterke boost in zelfredzaamheid en zelfvertrouwen.

Breng de persoon achter je cv tot leven!

De persoonlijke factor maakt het verschil tussen jou en andere kandidaten. Je bent zoveel meer dan je cv of een functieprofiel. Laat jezelf zien in een gesprek, zet de persoon achter je cv in beeld! Je gaat praktisch aan de slag, individueel en in de groep. Onderlinge feedback is een essentieel onderdeel. Het geeft je veel inzicht in hoe iemand naar je kijkt.

Resultaat: goed voorbereid op elk gesprek

De belangrijkste stap in solliciteren en netwerken is het gesprek, waarin je kan laten zien wie jij bent. Bellen naar aanleiding van een vacature wordt zoveel leuker. In gesprekken heb je direct meerdere voorbeelden paraat. De training maakt je zelfverzekerd in een videosollicitatie of een assessment.