Even voorstellen


André Jager:

Ik geloof dat in ieder persoon talenten schuilen die het waard zijn om gezien te worden. Veel mensen vinden het lastig om hierover te praten. Met pitchtechnieken kun je het beste in jezelf naar boven halen. Pitchen geeft je inzicht in wie je bent: een persoon met passie, drive en ambitie of met een droom. Ik gun iedereen om op het juiste moment de goede dingen te zeggen. Dat is mijn drive in de de trainingen.

Achtergrond André

Van 1985 tot 2014 heb ik van medewerker tot teammanager alle stappen doorlopen binnen diverse boeiende organisaties. En zelf ervaren wat een nieuwe baan maar ook reorganisatie en ontslag met je kan doen. Als teammanager met stevige HR-taken heb ik heb ik veel sollicitatiegesprekken gevoerd, gesprekken met klanten en stevige offertetrajecten met leveranciers. Zo heb ik ontdekt wat het verschil maakt tussen aannemen of afwijzen. In 2014 ben ik gestart met PitchToWork. Eerst met de videopitch. Inmiddels zijn prachtig trainingen ontstaan, zoals de Pitchen&Profileren carrousel en een gevarieerd aanbod via Werkpalet.nl. Als pitchtrainer ben ik verbonden aan meerdere Pitchwedstrijden voor ondernemers. 

Over Jeroen Eggink

Werken aan je carrière is de reis van je leven. Soms kom je voor uitdagingen te staan waar je geen raad mee weet. Dan vind ik het geweldig om een tijdje met je mee te reizen en te ervaren dat je weer vol inspiratie zelf je reis kan vervolgen. Ik zie het als mijn missie om met mijn coaching en ervaring jou te helpen je doelen te bereiken.

Achtergrond Jeroen

Sinds 2000 werk ik met veel plezier en bezieling als coach, loopbaancoach, ondernemerscoach, trainer en ondernemer. Ik ben in loondienst gestart, inmiddels heb ik al jaren mijn eigen praktijk: Ik begeleid startende,- en gevestigde ondernemers en iedereen met een loopbaanvraag. Individueel en in groepen.  In de loop van de jaren heb ik een uitgebreid coachingsinstrumentarium aangelegd waarmee ik vele cliënten begeleid in hun reflectie en zelfontwikkeling.

Interview met André Jager over video-solliciteren

Ambitiebijlage van het Dagblad van het Noorden 18 april 2017, geschreven door Marte van Santen.

Wilt je meer weten over ons of over onze diensten en producten? Of heb je een vraag? We zijn meestal goed bereikbaar via de telefoon en e-mail. Je kunt ons ook bereiken via onderstaand contactformulier. Binnen 24 uur heb je dan een reactie.